HOME     BO ZOETERMEER SCHOOLTEAMS     2006
PALET SCHAAKT ZICH OVERTUIGEND NAAR KAMPIOENSCHAP (14-01-2006)
Vorig jaar was Het Palet al een van de favorieten, dit jaar de favoriet. Dan kunnen de spelers nog wel eens bezwijken onder de druk, maar niet Thom Beeren, Danh Phan, Rogier Zoun en Milan Lips. Zij wisten de maximale score aan wedstrijdpunten te halen en gaven in totaal slechts drie bordpunten af. Met recht een trotse winnaar, van een school waar op hoog niveau geschaakt wordt.

Buiten Het Palet 1 speelden de andere vier teams van Het Palet ook steeds mee om de prijzen. En voor prijzen hadden de organiserende verenigingen Promotie en Botwinnik goed gezorgd. In een uitstekend Bridgehome waren 33 teams de hersens flink aan het pijnigen. Maar behalve voor de prijzen werd er ook fel gestreden om de negen plaatsen die recht geven op een plaats in de finale van de Haagse kampioenschappen. Een geweldig aantal, dat verkregen is door de goede prestaties van de Zoetermeerse teams vorig jaar in de finale, waar Palet ook al huis hield.

Oranje Claus 1 en Koningin Wilhelminaschool 1 eindigden met evenveel wedstrijdpunten op een respectievelijke tweede en derde plaats. Voor Oranje Claus streden Marc van der Ham, Bas van de Lustgraaf, Ruben Harwig en Dave Looijer. Koningin Wilhelminaschool 1 bestond uit Jelmer Westmaas, Berjan den Hartog, Nathan Waleboer en Matthias Konijn. Verder vielen in de prijzen Spelevaert 1, Schrijverke 1 en de Waterlelie. Voor de finale van de Haagse regio plaatsten zich verder nog Vrije School 1, De Buut 1 en Palet 3.

John Pouwels


SCHOOLTEAMS 2006
Eindstand  
verslag

INDIVIDUEEL 2006
BO groep 3-4  
BO groep 5  
BO groep 6  
BO groep 7  
BO groep 8  
Verslag