HOME     BO ZOETERMEER INDIVIDUEEL     2003
ARTHUR PIJPERS SCHAAKKAMPIOEN BASISONDERWIJS (11-01-2003)
Maar liefst 135 kinderen van het basisonderwijs in Zoetermeer deden afgelopen zaterdag mee om het individuele schaakkampioenschap van Zoetermeer. Dit kampioenschap werd traditiegetrouw georganiseerd door de schaakverenigingen Botwinnik en Promotie. Alle leerlingen speelden zeven spelletjes schaak tegen kinderen uit hun eigen groep.

In groep 8 won Arthur Pijpers met 7 uit 7 voor Hugo van Diepen, met 6 uit 7. Beiden zijn van de Meester Verwersschool. Bob Hulspas en Maarten van Zetten scoorden 5 punten.

In groep 7 won Ruben s'Jacob van De Hofvijver, eveneens met 7 uit 7. Tweede werd Wouter Bik, voor Tom Nagelkerke en Vincent Schraa.

Groep 6 werd gewonnen door Raymond Malkoc en ook hij scoorde 7 uit 7. Rick Westerman, Erwin van Eijk en Texas de Bruin volgden met 5 punten op ruime achterstand.

Groep 5 werd een prooi voor de familie Veldhuysen. Sanne werd eerste met 6 punten en broer Jos met evenveel punten tweede. Menander van Hooft, Jelle van Dongen en Raoul Linzey haalden 5 punten.

In groep 3-4 weer een 7 uit 7. Dit keer door Daniël Luthra. Tweede werd Thom Beeren, derde Jelmer Westmaas en vierde Daan Neuteboom

John Pouwels







INDIVIDUEEL 2003
BO groep 3-4  
BO groep 5  
BO groep 6  
BO groep 7  
BO groep 8  
Verslag

SCHOOLTEAMS 2003
Eindstand  
Verslag